Cautare

563 de rezultate pentru "deranjamente olt" (2.90 secunde)
Eligibile vor fi judetele de la granita de sud a tarii (Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi si Constanta), precum si districtele bulgaresti corespondente.
Braila, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Dolj, Ialomita, Mehedinti, Olt si Tulcea. Ajutorul va fi acordat pe baza anchetelor sociale derulate de directiile Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei.
In aceasta situatie, potrivit viceprimarului Gheorghe Nedelescu, sunt fostele regii de apa din Mehedinti, Olt sau Gorj. La Craiova, transformarea nu este cunoscuta amanuntit, nici macar in al doisprezecelea ceas, directorul regiei, Gheorghe Popescu, bajbaind in intuneric.
"De la inceputul acestui an si pana in prezent, in Dolj si Olt, creditul de nevoi personale ocupa, din punct de vedere numeric, aproximativ 94% din totalul creditelor, restul fiind credite auto si imobiliare.
Prefectii din Alba, Arges, Arad, Bacau, Bistrita Nasaud, Bihor, Brasov, Bucuresti, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea au fost avertizati ca in aceste zone va ploua torential.
"Actiunea va avea loc atat in Dolj, cat si in celelalte judete din regiune - Olt, Mehedinti, Valcea si Gorj", a declarat Monica Mateescu, directoarea Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Craiova.
Potrivit informatiilor primite de la reprezentantii Directiei Regionale de Statistica Dolj, la sfarsitul anului trecut, in regiune (Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti si Valcea), cheltuielile totale pe gospodarie s-au ridicat la aproximativ 11 milioane de lei, ceea ce reprezinta echivalentul salariului mediu brut din Dolj in luna ianuarie.
Reprezentantii Sanitas Olt au declarat ca probleme s-ar putea inregistra la Spitalul Orasenesc Bals, dupa cum au primit semnale asistentii din acest spital.
Aria eligibila a acestuia cuprinde judetele Constanta, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj, Mehedinti - din Romania si districtele Vidin, Vratsa, Montana, Veliko Tarnovo, Pleven, Ruse, Razgrad, Dobrich si Silistra - din Bulgaria.
Filiala din Craiova are activitate regionala in judetele Dolj, Olt, Gorj, Valcea, Mehedinti si Hunedoara. "In primele sase luni, Fondul Local de Garantare Craiova a dat garantii de peste 150 de miliarde de lei vechi.
"Pana in prezent, pentru Masura 3.2 privind sprijinirea constituirii grupurilor de producatori agricoli nu s-a depus nici macar un proiect din nici un judet din regiune (Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea)", a spus Daniel Popescu.
Olt) si Rm. Valcea (jud. Valcea), fiecare dintre acestea aducand un plus de 18 noi locuri de munca in plan local.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt a raportat 44 de persoane incadrate in ziua bursei, insa nici un absolvent de studii superioare nu a avut acest noroc.
Regiunea Craiova cuprinde judetele Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti si Valcea. La vanzarea cotei de piata a laptelui dupa aderare au apelat jumatate din fermierii polonezi care detineau o singura vaca.
Acestea apartin Directiilor Sanitar-Veterinare din Dolj si Olt si sunt in valoare de aproximativ un milion de euro fiecare", a declarat Stefan Vinareanu, directorul adjunct al BRIBS 4 Sud-Vest Oltenia.
Cu 2.979 de angajati, societatea este cea mai mare companie de distributie si furnizare a energiei electrice din sudul tarii, avand ca arie de distributie judetele Arges, Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti, Teleorman si Valcea si furnizeaza energie pentru 1,37 milioane de consumatori.
Camera Notarilor Publici Craiova are 114 membri in patru din cele cinci judete ale Olteniei (Dolj, Gorj, Olt si Mehedinti).
In ceea ce priveste situatia pe regiuni, de exemplu la Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Olt s-au inregistrat peste 22.000 de cereri, producatorii propunandu-si sa produca anual 33 de milioane de litri de lapte, adica 33.000 de tone.
In celelalte orase din judetul Olt care au inca sistem centralizat de incalzire apar probleme in fiecare iarna. Autoritatile si-au pus problema, in primul rand, a incalzirii institutiilor scolare si a celor de sanatate.
Este vorba despre traseele Craiova - Calafat, Craiova - Zimnicea, Craiova - Alexandria -Turnu Magurele, Craiova -Targu Jiu, Craiova - Piatra Olt si Craiova - Caracal - Rosiori.
google-analytics.com